Delhi
Hallo allemaal,
Benne we weer! ;-) Ik vind het echt heel leuk dat jullie reageren op m'n blog en foto's dus ga er vooral mee door! Het houdt me een beetje op de been! ;-).
Zo.. en dan nu eennieuwe update voor m'n vriendjes en vriendinnetjes:
Mama en ik zijn jetzt alleen! ;-) Gisteravond hebben we papa en kietje afgezet op het vliegveld. Dat was wel echt raar om zonder hun achter te blijven. Ik vond het helemaal niet leuk en mama ook niet. Gelukkig hebben we nog een hele waslijst met dingen die we hier willen doen en zien dus we vermaken ons gelukkig nog wel even. Papa en kietje komen over ong. een half uur thuis, dus voor meer details over deze reis verwijs ik jullie graag naar hun ;-)!
Maar goed, ik zal jullie vertellen over de afgelopen dagen. Die waren niet heel spectaculair eigenlijk. We hebben onsvoornamelijk een beetje rond het hotel vermaakt. We hebben geshopt! En.. toen nog een beetje meer geshopt! ;-) Vond vooral papa leuk om te doen haha! Sorry pap! Mama en ik hebben ons echt moeten inhouden omdat we hier nog 2 weken ongegeneerd kunnen shoppen! En voor de rest hebben we India Gate gezien 's avonds, was ook erg leuk. Vooral omdat toen we aankwamen het heel mooi verlicht was, en 5 minuten later het licht werd uitgedaan. Het leek een beetje op wat je bij een restaurant doet als je het zat bent en van die vervelende gasten hebt die maar blijven zitten. Dus hebben we India Gate bekeken zonder licht. Ook best ;-).
Kietje en ik hebben ook mehandi (henna)laten zetten. Zag er best leuk uit! Volgens Aastha en Rajat heb je in India een mythe dat als je mehandi bruin wordt op je hand(en), dat dat betekent dat je toekomstige schoonouders gek op je zullen zijn. Nou, dan mag ik wel in m'n handen klappen want echt veel bruiner kon het bij mij niet meer! ;-) Nu ziet het er al niet meer uit, aangezien ik wat handwas moest doen en op m'n handen het nu oranje is en op m'n polsen poepiebruin. Dus ik ga straks maar een middagje m'n polsen wassen ofzo!
Eergister zijn we nog naar een markt geweest waar mama toch nog even saree's wilde bekijken. Volgens mr. Seti (lees: de verkoper uit Alladin) hadtie heelee mooie saree's (klopt) voor hele moooiiee prijzen (eh.. nee dus). Dus na een uur saree's uit de kast rukken stonden we op om vervolgens niks te kopen. Twee winkels verder heeft mama wel een saree gekocht haha! Sorry mr. Seti ;-).
Maar goed, dat was eigenlijk zo'n beetje wat we de laatste dagen hebben gedaan. Niet echt veel maar je komt je dagen wel door. Vanavond vliegen (ja vliegen) we naar Udaipur samen met Rajat. Udaipur schijnt het 'Venetie' van India te zijn dus ik ben benieuwd. We blijven er 4 dagen en komen dan woensdagochtend met de trein weer terug. Dus a.s. woensdag/donderdag zal ik jullie weer uitgebreid verslag geven van onze avonturen!
Nog even een paar foto's en dan uitchecken! Laat vooral berichtjes achter.. daar word ik echt blij van! :D
Tot snel! Liefs, Sam
Ha ha Samantha ik moest wel lachen om je verhaal van de markt. Ik herken je moeder wel daarin, alle saree's laten zien en vervolgens een saree kopen bij de buren !!!!!!
Ik lees met veel plezier jullie avontuur !!!
Ga zo door !!
Hoi lieverd!
Vet grappig, je verhaal! Die mr. Seti was ook echt net die uit Alladin =D Hier gaat alles goed.. Beetje moe, druilerig, lange reis en het is hier al hartje winter! Heb al anderhalve dag blauwe tenen! Maar goed, overmorgen tentamen en dus zit ik op zaterdagavond met m'n kop in de studieboeken.. Arme ik! =P
Tarzan is indd heel dik geworden! Maar nu dat ie weer buiten mag rennen vliegt die 1,1 kilo (!!!) er hopelijk snel weer af! Dat beest weegt ook maar 4,5 kilo normaal, dus is best veel aangekomen.. Die ronde kont van hem is nu echt als een piramide ;)
Spreek je snel weer!
Dikke kus
xx
Liefjeee!!
Ik heb net even snel alle verhalen gelezen en vind het toch wel leuk dat ik een idee heb wat je nou allemaal aan t doen ben(A)..
Klinkt allemaal heel leuk! :D Geniet ervan!
Kusjeee!!
Heerlijk die verhalen te lezen. Ga nog even door met genieten!
Knuf,
Anja